Waarom nu een account aanmaken?

Begin vandaag nog met het handelsplatform van morgen.

Met een account op Pommeron kunt u, als supermarktondernemer, versspecialist of topkok, online bestellingen plaatsen bij de boeren en tuinders met wie u samenwerkt of wilt samenwerken.

"Met Pommeron maken we online handelen haalbaar en betaalbaar voor boeren en tuinders. Zo dragen we bij aan het verkorten van versketens en het verlagen van kosten."

Ron mulders
Initiatiefnemer


Bestellen. Beheren. Verzenden.
Alles in één overzicht.

Bij Pommeron heeft u alles binnen handbereik - overzicht over facturen, lopende en binnengekomen bestellingen, uw artikelen en handelscontacten, en nog veel meer.Als boer of tuinder kunt u bestellingen bevestigen en eenvoudig afhandelen. Pommeron genereert vervolgens foutloze pakbonnen en facturen. Het enige wat u zelf nog hoeft te regelen is het transport.
Daarnaast kunt u afnemers gericht aanbiedingen doen. Zo kunt u ook in beeld komen bij nieuwe afnemers.

"Het afgelopen jaar heb ik - met enkele medestudenten - meegewerkt aan de ontwikkeling van Pommeron. We zijn trots op het resultaat: Pommeron is overzichtelijk en heel gebruikersvriendelijk."

Puck mulders
Ontwikkelaar


Probeer het nu - gratis en vrijblijvend

Registreer nu en gebruik Pommeron dit jaar gratis*.

Start nu*) Met een (nieuw) account op Pommeron kunt u uw bedrijf en producten nog niet presenteren op www.pommeron.com. Bent u daar wel in geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar info@pommeron.com en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
**) U gaat gebruik maken van een beta-versie van het systeem. Dat systeem is intensief getest door het ontwikkelteam, maar nog niet uitgebreid in de praktijk. Ervaart u problemen met het systeem? Bel ons op of stuur een e-mail naar ontwikkeling@pommeron.com en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.